Grip op datalekken  
Passie voor privacy?  Solliciteer nu
Grip op Privacy

PMP PrivacyAcademie

De PMP PrivacyAcademie biedt hoogwaardige trainingen en workshops aan op het gebied van privacy compliance en management. Zowel voor privacy professionals als voor de werkvloer. Naast open trainingen hebben wij ook een incompany-aanbod.

Introductie 'Grip op datalekken'

Tegenwoordig moeten datalekken gemeld worden. Wilt u weten wat u moet doen bij een datalek en hiervoor een datalekaanpak leren opstellen? Lees dan hier verder over onze Introductie ‘Grip op datalekken’.

Masterclass 'Grip op datalekken'

Zoekt u meer verdieping over datalekken? In onze masterclass leert u verspreid over zes dagdelen hoe u met een datalekaanpak de vertaalslag naar úw organisatie maakt. Lees hier verder over onze Masterclass ‘Grip op datalekken’.

Workshop 'Datalekaanpak in één dag'

Gaat u liever praktisch aan de slag met datalekken, probeer dan onze workshop. U stelt een datalekteam op dat weet wat moet gebeuren als er morgen een datalek is. Lees hier verder over onze Workshop ‘Datalekaanpak in één dag’.

Introductie ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)’

In Brussel is een akkoord bereikt over de AVG. Wilt u weten wat de verplichtingen van uw organisatie zijn op het gebied van privacy en op de hoogte zijn van alle nieuwe regels? Lees dan hier verder over onze Introductie ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)’.

Workshop ‘Effectief privacymanagement in 10 stappen’

Wilt u praktisch aan de gang met privacy? Deze workshop leert u de tien belangrijkste stappen voor succes en geeft u een plan van aanpak mee. Lees hier verder over onze Workshop ‘Effectief privacymanagement in 10 stappen’.