MKB(-plus) & Corporates

Voldoen bedrijven aan de AVG als zij toestemming vragen om privacygevoelige informatie te bewaren? Welke aanpassingen moeten er worden gemaakt op de website? Deze vragen leven als het om privacymanagement en privacy compliance gaat. PMP is een vertrouwde partner voor middelgrote en grote bedrijven in uiteenlopende branches. Samen met de klant zorgt PMP voor praktische oplossingen die bij de opdrachtgever passen.

 

Human Resources

Welke informatie mogen bedrijven vastleggen over medewerkers en sollicitanten? Vooraf toestemming vragen is niet altijd noodzakelijk. Wordt dit wel gedaan, dan is er ook een procedure nodig waarmee de gegeven toestemming kan worden ingetrokken. Privacymanagement moet niet complexer worden gemaakt dan nodig. Dit voorkomt veel extra werk. De specialisten van PMP beoordelen de situatie en geven een advies op maat. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact op met Sue Chang.

 

Marketing

Communicatie met klanten zorgt voor veel privacyvragen. Wat moet er in het privacystatement komen te staan? Hoe zit het precies met cookies op de website? Is er een dubbele opt-in nodig voor de nieuwsbrief? PMP verzorgt informatiebijeenkomsten en workshops voor marketing- en communicatiespecialisten waarin deze en andere vragen uitgebreid aan bod komen. Onze specialist Sue Chang kan u er meer over vertellen.

 

Gratis en vrijblijvende intake

De specialisten van PMP nodigen u uit voor een gratis en vrijblijvende intake. Een deskundig gesprek over de kwaliteit van uw privacymanagementsysteem en de gelegenheid om na te denken over mogelijke verbeteringen. Neem contact op met een van onderstaande specialisten en plan een afspraak voor een vrijblijvende intake.