Onze klanten

Privacy Management Partners is in 2012 ontstaan als krachtenbundeling van onze partners, die een leidende rol hebben in het vakgebied en beschikken over uitgebreide praktijkervaring en expertise op het gebied van privacywetgeving. Inmiddels is PMP uitgegroeid tot een toonaangevend bureau dat zowel de publieke, private als non-profitsector op uiteenlopende manieren helpt. Zie hieronder een selectie van onze zeer tevreden klanten.

 

schermafbeelding-2019-08-26-om-12-05-54.pngCito

mr. Ingrid Keulen, bedrijfsjurist
“Privacy Management Partners denkt in oplossingen en niet in beperkingen. Het adviesbureau heeft een nuchtere kijk op de privacyregelgeving en maakt het niet moeilijker dan nodig is. Dat helpt ons goed bij de praktische toepassing van de AVG.”

 


schermafbeelding-2019-08-26-om-11-59-19.pngNationale Politie

Klaas Bruin, beleidsadviseur bescherming persoonsgegevens
“De plezierige samenwerking met Privacy Management Partners (PMP) gaat al vele jaren terug. PMP is een van de vaste sprekers bij het jaarlijkse PrivacyCongres van de Politie. Daarnaast maken wij graag gebruik van hun professionele AVG-trainingen en workshops omdat ze investeren in kennis die is afgestemd op onze organisatie en onze cultuur. Dat is voor de Politie van absolute meerwaarde”.

 

Slachtofferhulp Nederlandschermafbeelding-2019-08-26-om-12-07-39(1).png

Victor Jammers, voorzitter Raad van Bestuur
“Het is buitengewoon plezierig om samen te werken met PMP. Samen hebben we het privacybeleid vormgegeven. Enerzijds zijn we erop gericht om aan de regels te voldoen, maar anderzijds wordt door PMP ook goed gekeken of de uitkomsten praktisch werkbaar zijn. Tijdens de opdracht worden we uitstekend op de hoogte gehouden en weten zo feilloos waar we staan."

 


schermafbeelding-2019-08-26-om-12-07-54(1).pngMinisterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Paul Severens, strategisch adviseur privacy
“PMP heeft mensen in dienst die met een pragmatische aanpak tegenover privacy en gegevensbescherming staan. PMP is als organisatie niet al te formeel, waardoor het makkelijk is om met elkaar in gesprek te gaan en snel tot de kern te komen. Dat werkt erg prettig.”