Onze klanten

Privacy Management Partners is in 2012 ontstaan als krachtenbundeling van onze partners, die een leidende rol hebben in het vakgebied en beschikken over uitgebreide praktijkervaring en expertise op het gebied van privacywetgeving. Inmiddels is PMP uitgegroeid tot een toonaangevend ‘FG/DPO-bureau’ dat zowel de publieke, private als non-profitsector op uiteenlopende manieren helpt. Zie hieronder een selectie van onze zeer tevreden klanten:

Sanquin is een non-profitorganisatie die levensreddende producten levert en zich richt op behoeftes in de zorg, waarbij de gezondheid en veiligheid van de donors en patiënten voorop staat.

TVM biedt verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, over het water en de automotive branche.

Slachtofferhulp Nederland helpt kosteloos slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten. Hierbij kunnen persoonsgegevens een gevoelig onderwerp zijn.

Famed is een financiële partner in de zorgsector, waarbij het gegevens-, declaratie- en financiële verkeer tussen zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars zo efficiënt mogelijk wordt afgehandeld.

DAF is een auto- en vrachtautofrabrikant met fabrieken in meerdere landen.

Alliander verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.

ICTU is een organisatie voor automatisering in overheidsdiensten die is opgericht door het ministerie van Binnenlandse relaties en Koninkrijksrelaties en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De ICTU richt zicht op het realiseren van doelstellingen van Nederlandse overheden op IT-gebied.