Grip op datalekken  
Grip op Privacy

Onze klanten

Wij hebben o.a. met deze bedrijven, non-for-profit organisaties en overheden mogen samenwerken:

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener, waar onder andere verzekeringen en hypotheken worden aangeboden. Dit bedrijf hoort bij de top vijf verzekeraars in Nederland.

Sanquin is een non-profitorganisatie die levensreddende producten levert en zich richt op behoeftes in de zorg, waarbij de gezondheid en veiligheid van de donors en patiënten voorop staat.

TVM biedt verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, over het water en de automotive branche.

Slachtofferhulp Nederland helpt kosteloos slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken en calamiteiten. Hierbij kunnen persoonsgegevens een gevoelig onderwerp zijn.

Famed is een financiële partner in de zorgsector, waarbij het gegevens-, declaratie- en financiële verkeer tussen zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars zo efficiënt mogelijk wordt afgehandeld.

DAF is een auto- en vrachtautofrabrikant met fabrieken in meerdere landen.

Alliander verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.

ICTU is een organisatie voor automatisering in overheidsdiensten die is opgericht door het ministerie van Binnenlandse relaties en Koninkrijksrelaties en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De ICTU richt zicht op het realiseren van doelstellingen van Nederlandse overheden op IT-gebied.