Hoe ben je FG?

In Hoe ben je FG? passeren stap voor stap de belangrijkste aspecten van het FG-schap de revue. De auteur helpt om valkuilen te vermijden en om van het FG-schap een succes te maken. Er worden praktische antwoorden gegeven op kwesties zoals:

 

  • De positie van de FG in de organisatie
  • De waardering van privacyrisico’s
  • De beoordeling van DPIA’s
  • De beloning van een FG

 

 Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stellen meer en meer organisaties zich de vraag. Een goede FG kan helpen om grip te krijgen op het thema ‘privacy’ en schept ruimte voor datagedreven bedrijfsvoering en innovatie. Uiteraard wil elke organisatie risico’s managen rondom dit thema. Een professionele FG kan hierbij uitkomst bieden – en deze uitgave biedt een solide basis om die potentie daadwerkelijk te benutten.

 

Praktisch en overzichtelijk

De uitgave sluit aan op de roep om een meer praktisch en hanteerbaar inzicht in de FG-functie. Hoe ben je FG is bij uitstek geschikt voor FG’s, maar biedt net zozeer handvatten aan iedereen die met FG’s samenwerkt. Bedrijven, overheidsinstellingen, opleidingsinstituten en directies die vragen hebben over de FG-functie doen er dan ook hun voordeel mee.

Hoewel de inhoud is gefundeerd op diepgaande juridische kennis en ervaring, is deze uitgave geschikt voor een breed lezerspubliek. Het biedt de kennis en inspiratie die een FG helpt bij te dragen aan échte oplossingen voor échte problemen – zoals het FG-schap wettelijk ook bedoeld is.

 

Bestel 'Hoe ben je FG?' hier.
Voor 23:00 uur besteld, morgen op uw bureau!

 

schermafbeelding-2019-12-13-om-13-36-04.png