Sprekers - Privacy Management Partners

Sprekers

Een boeiend verhaal over privacy

Privacywetgeving en compliance zijn actueler dan ooit. Deze thema’s zijn dan ook zeer geschikt voor een lezing voor uw relaties en andere belanghebbenden. Natuurlijk is het wel belangrijk om een ervaren spreker te vragen met verstand van zaken.

Bij PMP vindt u verschillende privacy-specialisten die een boeiend verhaal verzorgen over een privacy-onderwerp van uw keuze. Van AVG-uitleg tot toelichting op een privacy-gerelateerd thema.

Voor een spreker over privacy gaat u naar PMP

Zoekt u een ervaren spreker die voor u een boeiende lezing over thema’s rond privacy verzorgt?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie over voorwaarden en mogelijkheden

Onze sprekers

Maak kennis met onze sprekers. Bij interesse voor een lezing ontvangt u één of meerdere uitgebreide curricula vitae.

Sergej Katus

mr. Sergej Katus, CIPP/E CIPM FIP

Partner bij Privacy Management Partners

Sergej Katus is gewend om trainingen en workshops te geven op het gebied van privacymanagement en toezicht. U kunt hem ook vragen voor een juridisch-inhoudelijke toelichting op de AVG.

Sergej beschikt over 25 jaar wetsexpertise en praktijkervaring. Zo was hij bijvoorbeeld de eerste Privacy Officer van NS. Tegenwoordig adviseert hij uiteenlopende organisaties. Ook is hij Functionaris Gegevensbescherming (FG) voor onder meer de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Gemeente Gouda.

Sergej is vertrouwd met uiteenlopende vraagstukken zoals AVG-compliance, gegevensverwerking in het sociaal domein, Privacy Impact Assessments (PIA’s), privacy by design, e-commerce en analytics. ‘Sergej boeit en inspireert. Hij maakt lastige kost op een leuke manier begrijpelijk door praktische voorbeelden en interactie.’

Karen Siemers

mr. drs. Karen Siemers, CIPP/E CIPM

Legal Consultant bij Privacy Management Partners

Karen Siemers is juridisch consultant bij Privacy Management Partners. In haar werkzaamheden ondersteunt ze bedrijven en overheidsinstanties bij privacyvraagstukken, zowel met betrekking tot naleving van wet- en regelgeving als strategisch privacymanagement. Ze heeft een multidisciplinaire achtergrond in media, communicatie en recht.

Naast haar rol als privacy-jurist legt ze in haar adviesrol graag de nadruk op andere essentiële onderdelen van privacy en gegevensbescherming: praktische implementatie, heldere interne en externe communicatie en het bredere maatschappelijke debat.

Binnen het team is Karen de specialist in de verwerking van medische gegevens en e-Health. Daarnaast geeft ze trainingen over privacyrecht en datalekkenmanagement.

Karen weet complexe materie op relativerende wijze over te brengen. Met haar aanstekelijke enthousiasme balanceert ze met gemak tussen laagdrempelige uitleg om praktisch verder mee te kunnen en genuanceerde discussies voor gevorderden.

mr. drs. Jeroen Terstegge, CIPP E/US

Partner bij Privacy Management Partners

Jeroen Terstegge is een van Nederlands meest vooraanstaande privacy-juristen. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op privacygebied en was als Privacy Officer van Philips een van de geestelijk vaders van de Binding Corporate Rules (BCRs). Jeroen’s stijl kenmerkt zich door het grotere plaatje te zien zonder de details uit het oog te verliezen en complexiteit terug te brengen tot de essentie. Jeroen is vertrouwd met privacyvraagstukken in multinationale omgevingen, Privacy Impact Assessments (PIA’s), wet- en regelgeving en stakeholdermanagement in sectoren zoals e-commerce, energie, finance, ICT en HRM.

Spreekstijl: actueel, humoristisch en soms confronterend.

dr. Koen Versmissen, CIPP/E CIPM CIPT FIP

Partner bij Privacy Management Partners

Ooit begonnen als informaticus buigt Koen Versmissen zich al bijna twintig jaar over allerhande kwesties rondom het optimaal gebruiken van en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Zijn focus ligt daarbij op de overheid en het onderwijs.

Koen is het meest in zijn element als hij in nauwe interactie met zijn publiek lastige vraagstukken onder de loep kan nemen. Het liefst vanuit diverse invalshoeken, zoals filosofie, ethiek, pragmatiek, beeldvorming, ketensamenwerking en behoorlijk bestuur.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over het inhuren van een spreker contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.