Informatiebijeenkomsten - Privacy Management Partners

Informatiebijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten

Er is veel te vertellen over de AVG. Wat houdt deze verordening precies in? Waar moet u aan denken als het om compliance gaat? PMP helpt u om uw kennis over de AVG en de toepassing ervan te vergroten. Bijvoorbeeld tijdens informatiebijeenkomsten bij u op locatie.

Wat krijgt u?

Op een laagdrempelige manier praten onze specialisten u en uw teams bij over de AVG in het algemeen of over een bepaald aspect van privacywetgeving.

In overleg met u spitsen wij de inhoud van de bijeenkomst eventueel toe op een specifieke discipline binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan HR of marketing en communicatie.

Workshops

Bij informatiebijeenkomsten draait het vooral om luisteren. Gaat u liever actief aan de slag? Kies dan voor een workshop van PMP over afgebakende privacyvraagstukken. Bijvoorbeeld: ‘welke aanpassingen moet ik maken op mijn website?’ of ‘welke informatie mag ik bewaren in mijn personeelsdossier?’

Vergroot uw privacykennis met PMP

Gaat u voor kwaliteit als het om kennisoverdacht gaat? Neem dan contact met ons op over een informatiebijeenkomst of workshop.
Als het om kennis van de AVG en compliance gaat kunt u met PMP ook verder de diepte in. Wij bieden bijvoorbeeld een 1-daagse of 2-daagse inhouse training over de AVG bij u op locatie.