E-learning - Privacy Management Partners

Privacy e-learning voor medewerkers

Wat iedere medewerker zou moeten weten over privacy.

In de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vindt u regels rond de verwerking van privacygevoelige informatie. Wat houden deze regels in? Waar liggen de grenzen als het om de bescherming van persoonsgegevens gaat?

Kennis over privacyprincipes is steeds belangrijker. Met het oog op de AVG maar ook om vertrouwen te wekken bij alle betrokkenen. Zorg ervoor dat uw medewerkers over de juiste basiskennis beschikken als het om privacy gaat.

Maak daarom gebruik van de online training van PMP. Een eenvoudige maar zeer effectieve manier om uw medewerkers bewust te maken van gedragsregels en mogelijke kansen en risico’s.

Doel van de training

Privacy e-learning van PMP is er voor alle medewerkers die contact hebben met klanten, burgers, patiënten, leden of werknemers. In deze training draait het om basis gedragsregels rond de omgang met elkaars informatie. Via herkenbare cases komen uw medewerkers in reflexsituaties (wat zou ik doen?) waarin duidelijk wordt dat normen mogelijk worden overschreden. Het doel is dat uw medewerkers dit soort situaties ook in hun eigen werk herkennen en daarop hun leidinggevende of een privacyexpert attenderen.

De voordelen van e-learning

Een vast onderdeel van ieder privacyprogramma is training en bewustwording van medewerkers. E-learning is hiervoor een efficiënte methode. Uw medewerkers volgen de training op een moment en een locatie van hun keuze. Hierdoor bespaart u tijd en kosten. Daarnaast ontvangt u een administratie waarmee u aantoont dat u invulling geeft aan de AVG-eisen op training van uw medewerkers.

Praktische informatie

De training duurt 30 tot 40 minuten en eindigt met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de medewerker een certificaat. De kosten van een training bedragen € 75 (exclusief 21% btw) per persoon. De betaling van de training wordt afgehandeld door ‘Trainjezelf’. U kunt direct met de training starten. De training is te volgen op PC, laptop of tablet met internetverbinding en kan tussentijds stopgezet worden.

Wilt u één of meerdere medewerkers laten trainen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Na akkoord ontvangt u een factuur en een overzicht wanneer uw medewerkers de training hebben gevolgd.