MKB-plus & corporates

Voldoe ik aan de AVG als ik toestemming vraag om privacygevoelige informatie te bewaren? Welke aanpassingen moeten we maken op onze website? Het zijn vragen die leven als het om privacymanagement en -compliance gaat.

PMP is een vertrouwde partner voor middelgrote en grote bedrijven in uiteenlopende branches. Samen met u werken we aan praktische oplossingen die bij uw organisatie passen.

Human Resources

Welke informatie mag je vastleggen over medewerkers en sollicitanten? Vooraf toestemming vragen is niet altijd noodzakelijk. Doet u dit wel dan is er ook een procedure nodig waarmee de gegeven toestemming ingetrokken kan worden. Maak privacymanagement niet complexer dan nodig is en voorkom extra werk. Bekijk samen met onze specialisten wat er nodig is in uw situatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Marketing

Communicatie met klanten zorgt voor veel vragen rond privacy. Wat moet er in ons privacystatement staan? Hoe zit het precies met cookies op onze website? Heb ik een dubbele opt-in nodig voor onze nieuwsbrief?
Ook voor marketing- en communicatiespecialisten verzorgen wij informatiebijeenkomsten en workshops waarin deze en andere vragen uitgebreid aan bod komen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

ICT

De afdeling ICT binnen uw bedrijf speelt een belangrijke rol als het om privacy-compliance gaat. Informatiebeveiliging is een belangrijke peiler. Met tooling maakt u privacymanagement eenvoudiger en effectiever. Onze specialisten denken graag met u mee over oplossingen rond privacy, technologie & tooling.

Gratis en vrijblijvende intake

Zoekt u een vertrouwde partner om te bouwen aan uw privacymanagementsysteem op een manier die bij uw business past? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op voor een afspraak. Een intake is gratis en vrijblijvend.